Macuofta (x30)

Macuofta (x30)
Info produs
Prospect
Info produs
Categorie
Supliment alimentar
Marcă
Macuofta
Producător
Biosooft
Volum
30 buc
Fără conservanți
N/A
Numar articol
BIOS_MACU_30X
Prospect

Compozitie

O capsulă gelatinoasă moale confine:

ulei de peşte (50% DHA/acid docosahexaenoic şi 10% EPA/acid eicosapentaenoic), capsula (gelatină, glicerină, oxid roşu de fier, oxid negru de fier, apă purificată), acid ascorbic, luteină 20% (luteină din ftori de Crăite/Tagetes erecta; ulei de Şofranel/Carthamus tinctorius, dl-alfa tocoferol), ulei de soia partial hidrogenat (emulgator), dioxid de siliciu (agent antiaglomerant), Dl-alfa tocoferol acetat, oxid de zinc, lecitină din  soia  (emulgator),  zeaxantină  20% (zeaxantină din ftori de Crăite/Tagetes erecta; ulei de ftoarea-soarelui, amestec de tocoferoli), sulfat de cupru anhidru.

Descriere

MACUofta® este un produs constituit din asocierea ratională de Luteină, Zeaxantină, Acizi graşi polinesaturati Omega-3 (DHA+EPA), Vitamine, Cupru şi Zinc. Luteina este o substantă pe care organismul uman nu o poate sintetiza dareste uşor absorbită după aport alimentar. Odată ajunsă în organism, luteina este distribuită în toate celulele organismului, în mod special în cele de la nivelul ochilor unde este acumulata in retina, in principal in macula, fiind cel mai important pigment cu functie de protectie a maculei.
Luteina este un antioxidant puternic capabil să neutralizeze speciile reactive de oxigen formate în timpul proceselor metabolice în special la nivelul ochilor, ei fiind in mod particular expusi la radiatiile cu lungime de unda specifica ( lumina albastra).
Luteina  contribuie  la  mentinerea  functionalitătii  şi  integritătii  structurii  senzitive  a  ochiului  (retină,  iris,  cristalin)  reducând  distrugerile produse de radicalii liberi. Studiile clinice au demonstrat că luteina creşte sensibilitatea la contrast, îmbunătăteşte acuitatea vizuală şi reduce fenomenele de fotofobie si „flashing”. Datorita activitatii antioxidante, substanta s-a dovedit a fi utila in protectia maculei impotriva degenerarii, atat in formele atrofice cat si in cele exudative. Acizii grasi Omega-3 sunt considerati substante biologice esentiale deoarece organismul nu-i poate sintetiza. La nivelul ochilor aceştia se acumulează selectiv şi electiv la nivelul tesutului retinian.

Omega-3 contribuie la mentinerea integritătii structurale a retinei şi are un rol important în protectia functiei vizuale datorită activitătii vasoprotectoare, neuroprotectoare şi efectelor pozitive în procesele biochimice de fototransductie. De asemena aceste molecule facilitează transportul luteinei în interiorul celulelor. Vitamina E şi C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Actionează sinergic cu luteina prin legarea şi eliminarea radicalilor liberi care sunt responsabili de deteriorarea tesuturilor prin distrugerea membranei celulare. Administrate cu regularitate în dietă ajută la reducerea riscului patologiei arteriale (la nivel retinian, cardiac, etc.) contribuind la protectia integritătii metabolice a tesutului ocular. Cuprul contribuie la  protejarea  constituentilor  celulari  împotriva stresului oxidativ iar Zincul contribuie la mentinerea vederii normale. Studii recente au arătat că aportul acestor elemente asociate cu antioxidanti reduce semnificativ riscul pierderii vederii cauzate de degenerscenta maculară legată de vârstă.

MACUofta®  este bine tolerat.

MACUofta® poate fi util în cazul unui aport scăzut în dietă în ceea ce priveşte nutrientii din compozitie.

MACUofta® poate fi util in afectiunile maculei si a altor structuri oculare.

MACUofta® este util în cazurile în care este necesară protectia componentelor vasculare şi neuronale ale ochilor.

Mod de administrare:

O capsulă pe zi înghitită cu apă în timpul meselor, sau după sfatul medicului.

Atentionări şi precautii

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viată sănătos.
A se păstra la temperaturi sub 25˚C.

 

Mod de prezentare:

Cutie: blister cu 30 capsule moi.

borgun_hu paypal